…arbetsvecka har gått, jag öppnade i morse, 05.45 så nu känner jag mig lite trött.

Veckan har varit lugn, föräldramöte i måndags men sedan lugna kvällar. Karla sov över här natten mellan onsdagen och torsdagen, hon vikarierar hos oss….ännu så länge. När vi kommer hem från Turkiet börjar hon i Rosersberg, hon har fått ett vikariat där hela hösten. Grattis Karla!smiley…men tråkigt för oss att förlora en bra vikarie men det fungerar inte i längden att pendla mellan Väsby och Tobo.

Höstväder har det varit även om temperaturen har varit behaglig. Jag önskade härom morgonen att jag hade haft en kamera med mig, eller ännu hellre en fotograf….Gick ut för att rasta hundarna innan jag skulle åka till jobbet. Först och främst skulle ju så klart inte Alva ut – jag fick bära ut henne! När vi sedan kom ut – då promenerade hon under mitt paraply! Hon skulle minsann inte bli blöt! En mops vet vad hon/han vill! Men det var lite frustrerande för mig, jag menar – man har inte hur mycket tid på sig som helst på morgonen, varje minut är uträknad….i alla fall för mig…..

Skönt med fredag – i helgen ska vi vara hemma, ska fixa lite på altan och förbereda lite inför den kommande vintern.smiley

Ove har beställt middag i dag: Aborre i gräddsås med citron och blomkålspure´, ja, pure´n är min ide……men jag vet att han tycker att det är gott!smiley

Efter det blir det nog “friidrottssoffan” – Finnkampen måste man ju bara se och det är väl vad man orkar så här en fredagskväll.smiley

Ha en bra fredagsväll och heja fram Sverige!